17.04.2015
Рали Варна

Във връзка с организирането и провеждането на Рали "Варна", Ви уведомяваме че ще бъде преустановено движението по маршрута Синдел-Аврен-Бялата вода на 18. 04. 2015 г./събота/...


08.04.2015
Отменят се конните надбягвания

Отменят се конните надбягванияТрадиционните конни надбягвания, които трябваше да се проведат в събота, 11 април, в гр. Белослав, се отменят.


17.03.2015
Профилактика Енерго Про на 18.03.2015год.

У В Е Д О М Л Е Н И Е"Енерго-Про Мрежи" АД, Разпределителен обслужващ център- ВарнаУВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,На 18. 03. 2015 г. от 10 до...


05.03.2015
Лекоатлетическа щафета за ученици по случай 3 март

Лекоатлетическа щафета за ученици по случай 3 март се проведе в община Белослав. Участваха отбори от всички училища на общината. След оспорвана надпревара на първо...


05.03.2015
137 години от Освобождението

По повод 3 Март – Национален празник на Република България много родолюбци от Белослав участваха в традиционния поход до местността „ Чуката”- "По стъпките на...


24.02.2015
Честване на трети март в гр.Белослав

ЗА ТРЕТИ МАРТНационалният празник на БългарияОбщина Белослав и НЧ „ Съзнание-1926”организиратОБЩОГРАДСКИ ПОХОДза полагане на цветя и венци пред паметника „Кръста” в м. „Чуката”Тръгване на 3...


 
За проекта

НАИМЕНОВАНИЕ НА ПРОЕКТА: "Прозрачна и достъпна общинска администрация"

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ: Република България, Североизточен район за планиране, област Варна, общини Аксаково, Аврен, Белослав, Девня, Долни чифлик, Дългопол.

ОБЩА СТОЙНОСТ НА ПРОЕКТА: 958 938,05 лева

ПЕРИОД ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТА: 12 месеца.

БЕНЕФИЦИЕНТ: Община Аксаково.

ПАРТНЬОРИ: община Аврен, община Белослав, община Девня, община Долни чифлик, община Дългопол.

ЦЕЛИ НА ПРОЕКТА:

  • Обща цел: Постигане на прозрачност и достъпност до общинските административни дейности и процеси, и подобряване на механизмите за ефективен граждански контрол върху дейността на общинските администрации.
  • Специфични цели:
    • Повишаване информираността на гражданите и бизнеса за работата на общинска администрация и създаване на условия за участие на гражданите при вземане на решения на местно ниво.
    • Създаване на ефективен механизъм за контрол върху предоставянето на административни услуги за постигане на прозрачност и достъпност на дейността на администрацията.
    • Постигане на ефективен граждански контрол върху дейността на администрацията за превенция и противодействие на корупцията на местно ниво.

ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ:

1.1.Анализ и проучване удовлетвореността на гражданите и бизнеса от предоставяната информация за работата и дейността на общинска администрация.

1.2.Създаване на база данни на административните услуги.

1.3.Създаване на електронни регистри и обновяване на информационните системи.

1.4.Проучване на българския и европейския опит за ефективен граждански контрол върху работата на общинска администрация и установяване на партньорство с местните власти при вземане на решения на. местно ниво.

2.1.Разработване на електронна базирана система за достъп до процеса на извършване на общински административни услуги.

2.2.Разработка и поддръжка на електронни портали на общините.

2.3. Внедряване на интегрирана система за създаване и визуализация на информация 2.4.Провеждане на обучение на общинските служители.

2.5. Информационно осигуряване на гражданите и бизнеса за организацията и структурата на общинската администрация .

3.1. Управление и отчитане на проекта.

3.2. Подготовка и провеждане на тръжни процедури

3.3. Дейности за информация и публичност. 
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
пн вт ср чт пт сб нд
НАСЕЛЕНИ МЕСТА
Какво смятате за новата визия на сайта ?
Харесва ми
Не ми харесва
Не мога да преценя